Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare La Tara Jud Cluj

Case De Vanzare La Tara Jud Cluj

175 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Vand casa la tara, sat boian, hodai, situata la 25 km de turda, jud.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Salveaza cautarea vezi cautarile salvate. Casa situata in iasi , zona miroslava (intare miroslava la 400 ml de statie) are o suprafata utila de 118 mp pe un teren de 280 mp compusa din 4 camere si dependinte. Se vinde casa la 35 de km de cluj.

Casa La Tara Case De Vanzare In Cluj Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/cluj-judet/q-casa-la-tara/
21 oferte de case la tara de vanzare au fost gasite. Locuinta este dispusa astfel, la subsol avem 2 garaje, camera tehnica si o camera mare lobby; Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii.

Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

Vanzare casa la tara in localitatea moreni, construit in 2019, 70mp utili, 596mp teren, 3 camere, o baie, bucatarii. Vezi aici 23 imobile de vânzare pentru casa jud cluj, cu prețuri de la 20.000 €. Www.gimo.ro va pune la dispozitie mii de anunturi de la a la z din bucuresti, provincie si din strainatate, oferte in care veti gasi datele de contact ale proprietarului, ale agentiei sau ale dezvoltatorului care detine imobilul, veti gasi.

Case la tara de vanzare. Cu suprafata de 132 mp utili, structurata p+e, casa este compartimentata astfel:parter: Casa 2 camere de vanzare in marasti, cluj napoca.

Vand Casa La Tara 4 Cam 70 0 Mp Numar Niveluri 0 Alexandru Ioan Cuza Iasi Publi24
vizitati articolul complet aici : https://www.publi24.ro/anunturi/imobiliare/de-vanzare/case/casa-la-tara/anunt/casa-cu-teren-de-vanzare-sat-scheia-com-a-i-cuza-judetul-iasi/7b016c7e7c6b605f.html
Sau cauți mai degrabă o vilă cu tot confortul și dotările unei case la oraș? Doresti sa salvezi aceste criterii de cautare? Locuinta este dispusa astfel, la subsol avem 2 garaje, camera tehnica si o camera mare lobby;

Indiferent de tipul proprietății dorite, agentul tău dedicat re/max va fi alături de tine pe tot.

Casa la tara bihor in categoria case de vanzare. Vanzare casa la tara in localitatea moreni, construit in 2019, 70mp utili, 596mp teren, 3 camere, o baie, bucatarii. Se vinde casa la 35 de km de cluj.

Indiferent de tipul proprietății dorite, agentul tău dedicat re/max va fi alături de tine pe tot. Cluj formata din gradina 4.20. Vand casa renovata cu teren 3500 mp, rascruci cluj, 2 corpuri de case.primul.

Casa La Tara Case De Vanzare Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/q-casa-la-tara/
Casa la tara de vanzare voinesti voinesti. Vezi aici 23 imobile de vânzare pentru casa jud cluj, cu prețuri de la 20.000 €. Vezi 35 rezultate pentru case de vanzare la tara cluj la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 8.000 eur.

Casa la tara de vanzare voinesti voinesti.

Peste 420 de oferte vanzari case in cluj in toate zonele: Cluj, intabulata, 3 camere, curte mare, teren 2000 mp. In curte se afla doua case, deci pot locui chiar doua familii.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare La Tara Jud Cluj"