Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ma Pis Pe El De Vot

Ma Pis Pe El De Vot

Nimeni nu l'a votat pe grindeanu si pe restul clicii de manusi fara degete care formeaza actualul „guvern al lui dragnea. Dreptul la vot este un drept obținut cu greu și acum se pare că unii ar renunța mult prea ușor la el.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Psd a câștigat pentru că a obținut cele mai multe voturi. Cind din toate sursele ti se spune acelasi lucru, si dinafara, si dinauntru, concluzia ta nu poate fi decit una si singura: Pozele cu jos capitalismul și mă piș pe el de vot, mai jos.

Chiar Manneken Se Pis Cu Boltă Pe Votul Hipsterilor Mioritici
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/opinii/viziunile-lui-devis-grebu/chiar-manneken-se-pis-cu-bolta-pe-votul-hipsterilor-mioritici-628511
Campania de indobitocire a romanilor sa voteze a fost un succes deplin : Simte fiorul atacului la diversitatea de opinie. Aceste direcții nu pot fi trecute cu vederea pentru că sunt exact ce îi avantajează pe politicienii ăia toți.

Mă piş pe el de vot, scrie pe tricoul alinei dumitriu.

Ma pis pe el de vot! Pentru ce trăiește autoarea lui mă piș pe el de vot. Ala cu stefan si „daca si stramosii nostri se pishau pe ea de lupta…. care avea parca 1 m vizualizari, tipa din colectiv, teddy…avea un clip de 500k si ce s_a intamplat?

Dacă tu te piși pe el de vot, atunci și. Pozele cu jos capitalismul și mă piș pe el de vot, mai jos. Poza cu mă piș pe el de vot pe care o veți vedea mai jos (via andrei cismaru) este o exprimare liberă.

Diario De La Marina
vizitati articolul complet aici : https://ufdc.ufl.edu/UF00001565/05275
Ca de obicei, un sfarsit de saptamana asteptat cu mult entuziasm si cu multa caldura caci acasa, patul este mai moale, linistea este mai puternica, mancarea este mai calda, lumea mai putina, dar nici acele putine care ar trebui nu. Ma pis pe el de vot, pe rromania ca natie si pe bucuresti ca focar de curve si hoti. Şi oricât îi cerţi pe cei ce merg şi negociază o sticlă de ulei în faţa cabinei de vot, ei măcar fac ceva, chiar dacă ilegal.

De pildă, o generație întreagă a fost crescută după 1989 în mantra votului liber.

Pozele cu jos capitalismul și mă piș pe el de vot, mai jos. De pildă, o generație întreagă a fost crescută după 1989 în mantra votului liber. Ma pis pe ea de viata.

Tot psd va trebui sa propuna un nou guvern, eventual cu mai putini imbecili si fara. Mă piș pe el de vot! Mă cheamă străbunii la vot şi nu se face să nu răspund la chemarea lui ştefan şi a lui mihai.

Mă Pis Pe El De Vot Home Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/Mapispeeldevot/
Mă piș pe el de vot! Mă cheamă străbunii la vot şi nu se face să nu răspund la chemarea lui ştefan şi a lui mihai. Cu atitudinea asta demonstrez ca ma doare la fofoloanca de cine este presedintele acestui stat.

Campania de indobitocire a romanilor sa voteze a fost un succes deplin :

Adica sa iasa nea' caisa la vot, sa fie la numar! Nu mă piş pe el vot, pentru că este în joc viitorul meu şi al tău. Si ma pis pe el de vot.

Posting Komentar untuk "Ma Pis Pe El De Vot"