Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Techirghiol

Casa De Vanzare Techirghiol

Imobilul se afla la o distanta de 5 minute de lac cu deschidere la 2 strazi principale o deschidere de 26ml iar cealalata de. Găsește imobile de vânzare în techirghiol la cele mai bune prețuri.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Amplasata in cea mai buna zona a statiunii, in imediata apropiere a piscinei, pistei si terenurilor de football si tenis, zona. Vand urgent casa techirghiol , 5 camere , 2bucatarii, 2bai, gresie , faianta , curte pavata cu dale , 250mp teren proprietate , cadastru , intabulare , ne puteti contacta oricand. All imobiliare constanta ofera spre vanzare in eforie sud p+ 2+ m, 6 camere, suprafața utilă:

Case De Vanzare In Techirghiol Mai 2021
vizitati articolul complet aici : https://www.oferte360.ro/proprietati-vanzare/casa--techirghiol
Situated within 3 km of eforie nord beach, casa andrei techirghiol in techirghiol has a number of amenities including a garden and a terrace. Pensiune noua, la alb, cu 10 apartamente si 6 camere matrimoniale, personalizabila la potentialul turistic deosebit al zonei. Maria, centre de tratament balnear si miniparcul acvatic.

Pe parter se afla camera de zi , loc de luat masa, bucatarie mare,spatioasa,iesire in terasa si baie de servici.

Imobiliare » case de vanzare. Situata pe o strada linistita, langa centru, manastirea sf. Publicați gratuit oferta dvs pentru a aparea aici.

Vezi aici 7 imobile de vânzare pentru casă techirghiol, cu prețuri de la 20.000 €. Vanzare un imobil compus din vila d+p+e+m construita din bca in 1993, cu o suprafata construita totala de 345 mp, amprenta la sol de 117 mp si teren proprietate 300 mp cu o deschidere la sosea de 13 m. Aveți o casa de vanzare în techirghiol?

Case De Vanzare In Movilita 6 Anunturi
vizitati articolul complet aici : https://www.imoradar24.ro/case-de-vanzare/movilita-constanta
Salvează căutarea pentru a primi un mesaj când sunt publicate proprietăți similare. Vand urgent casa techirghiol , 5 camere , 2bucatarii, 2bai, gresie , faianta , curte pavata cu dale , 250mp teren proprietate , cadastru , intabulare , ne puteti contacta oricand. Pensiune noua, la alb, cu 10 apartamente si 6 camere matrimoniale, personalizabila la potentialul turistic deosebit al zonei.

Techirghiol casa parter central 58000eur.

Casă spre vânzare cu 2 nivele schinoasa !!! Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Casa de vanzare, techirghiol, manastirea techirghiol, avand 6 camere.

Gasesti rapid si usor vanzari terenuri techirghiol. Pozitionata la intersectia a doua strazi pe o suprafata de 1100 mp, aceasta casa este firma de vanzare produce ambalaje din carton ondulat conform standardelor fefco. Casa de odihna de langa lacul techirghiol este perfecta!!

Casa De Vanzare In Techirghiol Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/techirghiol/q-casa-de-vanzare/
Vanzare un imobil compus din vila d+p+e+m construita din bca in 1993, cu o suprafata construita totala de 345 mp, amprenta la sol de 117 mp si teren proprietate 300 mp cu o deschidere la sosea de 13 m. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Profita de preturile avantajoase in techirghiol in centru sau spre periferie.

Situated within 3 km of eforie nord beach, casa andrei techirghiol in techirghiol has a number of amenities including a garden and a terrace.

Publicați gratuit oferta dvs pentru a aparea aici. Amplasata in cea mai buna zona a statiunii, in imediata apropiere a piscinei, pistei si terenurilor de football si tenis, zona. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Techirghiol"