Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Altoirea In Ochi Crescand

Altoirea In Ochi Crescand

Rezultatul va fi o clona a soiului din care provine altoiul. Exista mai multe metode de altoire in ochi dormind sau in ochi crescand (prin oculatie).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Aceasta metoda de altoire se mai numeste si in t si difera de metoda in despicatura prin faptul ca altoiul este redus la un singur mugure. Se introduce scutiorul n incizia fcut. Altoire cu ramura detasata c.

3 Altoire In Ochi Dormind Jhoin
vizitati articolul complet aici : https://www.sunphoto.ro/jhoin/3_Altoire_in_ochi_dormind
Pentru acest proces se foloseste puietul de maces, acesta din urma avand rolul de portaltoi. Daca aveti un lamai pe care vreti sa il altoiti iata de ce aveti nevoie si care sunt pasii altoitul in ochi dormind sau in ochi crescand (prin oculatie) se executa in forma de t sau si mai simplu. Altoirea este una din metodele de înmultire vegetativă a plantelor.

Altoire cu ramura detasata c.

„altoirea în ochi dormind dă rezultate bune la toate speciile iar în condiții favorabile și cu respectarea tuturor regulilor de tehnică, dă cel mai mare procent de prindere. Pentru altoire se folosesc muşguri de pe uneori, lastarii, porniti din muguri altoiti, nu ajung pana toamna sa se lignifice suficient. Aceasta metoda de altoire se mai numeste si in t si difera de metoda in despicatura prin faptul ca altoiul este redus la un singur mugure.

Altoitul in ochi dormind se face de preferinta in ziua cand areloc altoitul. Altoi nu mai poti colecta acum. Ca regula generala, altoirea pomilor fructiferi se face in două perioade pe parcursul unui an:

Altoirea In Ochi Oculatia Tutorial Egradini
vizitati articolul complet aici : https://egradini.ro/forum/threads/altoirea-in-ochi-oculatia-tutorial.10161/
Altoirea se realizeaza intre portaltoi care furnizeaza sistemul radicular si uneori o parte din trunchi si altoi care reprezinta partea aeriana in intregime sau numai coroana. Altoirea in ochi crescand se executa intocami ca si altoirea in ochi dormind dar este aplicata la inceputul lunii mai, folosind ramuri recoltate inca in toamna. La altoirea in ochi crescand, altoiul nu mai prezinta portiunea de petiol.

Cea din urma se executa in forma de t sau si mai simplu prin pentru altoire este necesar un briceag special de altoit, sau poate fi inlocuit cu un cutit/cutter si banda pentru altoit, care de asemenea poate fi inlocuita.

Aceasta metoda de altoire se mai numeste si in t si difera de metoda in despicatura prin faptul ca altoiul este redus la un singur mugure. Tipuri altoire:altoirea in despicatura,altoirea in t,altoirea sub coaja,altoirea sub scoarta aveti nevoie de :foarfeca pentru altoit. Ca regula generala, altoirea pomilor fructiferi se face in două perioade pe parcursul unui an:

Altoiti foarte simplu si eficient gradina meagradina mea. Totusi, procedeul de altoire in ochi crescand poate fi. Desprindere pornind de la 1.5 cm sub mugure, rezultnd astfel scutiorul.

Altoirea In Ochi Dormind La Prima Incercare Pe Măr Gutui și Zarzăr școala De Puieți
vizitati articolul complet aici : https://www.scoaladepuieti.ro/altoirea-cu-mugure-dormind-la-prima-incercare-pe-mar-gutui-si-zarzar/
Pe ramura altoi se face tietura de. Altoi nu mai poti colecta acum. În pomicultură altoitul se aplică atât pentru înmulţirea pomilor fructiferi cât şi pentru schimbarea sortimentului (trecerea rapidă de la un soi de pom la alt soi de pom).

Rezultatul va fi o clona a soiului din care provine altoiul.

Desprindere pornind de la 1.5 cm sub mugure, rezultnd astfel scutiorul. Numele de altoirea in t vine de la taietura ce se face in scoarta portaltoiului, sub forma literei t. În pomicultură altoitul se aplică atât pentru înmulţirea pomilor fructiferi cât şi pentru schimbarea sortimentului (trecerea rapidă de la un soi de pom la alt soi de pom).

Posting Komentar untuk "Altoirea In Ochi Crescand"