Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Radu Banciu Simona Halep

Radu Banciu Simona Halep. „o văd pe simona halep la brațul lui toni iuruc. „simona halep este numarul 1. Dacă charlie hebdo ar fi făcut o caricatură, halep ar fi stat cu creionul în mână și. Performanța simonei halep care a reușit după mai bine de 27 de ani, să joace o finală de mare slem, a adus în fața televizoarelor milioane de români. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru.

Simona halep nu este un fenomen al tenisului. El a precizat de ce a făcut acea declarație. Eu am zis despre halep că e ţărăncuţă, nu ţărancă! Radu banciu a comentat victoria simonei halep de la roland garros, despre care spune că nu este un fenomen al tenisului. Individul ii jigneste oribil, de cate ori are ocazia, pe gheorghe hagi si simona banciu ii uraste pe aromani si nu suporta valorile.

Radu Banciu Simona Halep Frustrata Si Aroganta Cu Antrenorul Youtube
Radu Banciu Simona Halep Frustrata Si Aroganta Cu Antrenorul Youtube Source from : https://m.youtube.com/watch?v=OQHMqDblKHM
Niciodată nu a fost o jucătoare de creaţie, de nu ştie să se dozeze din punct de vedere mental. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru. Ce ghinion am avut si aici! Evident că afirmaţia aceasta a lui radu. Individul ii jigneste oribil, de cate ori are ocazia, pe gheorghe hagi si simona banciu ii uraste pe aromani si nu suporta valorile.

„simona halep este numarul 1.

Simona halep nu este un fenomen al tenisului. Dacă charlie hebdo ar fi făcut o caricatură, halep ar fi stat cu creionul în mână și. Radu banciu nu se dezminte și continuă să conteste performanțele simonei halep, în ciuda faptului că sportiva română a reușit să câștige actuala ediție a roland garros 2018. Niciodată nu a fost o jucătoare de creaţie, de nu ştie să se dozeze din punct de vedere mental. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui gael monfils?

Ce ghinion am avut și aici! Dacă charlie hebdo ar fi făcut o caricatură, halep ar fi stat cu creionul în. Radu banciu a stârnit numeroase polemici în spaţiul public, în ultimul timp. Radu banciu considera ca jucatoarea de tenis nu va ramane cu nimic in istoria tenisului, necasticand niciun titlu de mare slem, potrivit libertatea. E un joc de o puţinătate extraordinară.

Radu Banciu Simona Halep Este O ţărăncuţă Sarapova
Radu Banciu Simona Halep Este O ţărăncuţă Sarapova Source from : https://www.romaniatv.net/radu-banciu-simona-halep-este-o-arancuta-sarapova-e-o-lady_150815_comentarii.html
Jurnalistul radu banciu a făcut o serie de comentarii la limită, cu tentă jignitoare și rasistă, despre relația pe care simona halep o are cu toni iuruc. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru. „simona halep este numarul 1. Radu banciu a vorbit în ediția de luni a emisunii „lumea lui banciu despre victoria simonei halep de la roland garros. Şi nu este una bună.

Eu am zis despre halep că e ţărăncuţă, nu ţărancă!

Nu va schimba cu nimic viața românilor în continuare. De ce nu a putut fata asta sa fie iubita lui gael monfils? Jurnalistul, recunoscut pentru acest tip. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru. Din toate rautatile spuse de banciu, raman cu o intrebare foarte pertinenta:

Individul ii jigneste oribil, de cate ori are ocazia, pe gheorghe hagi si simona banciu ii uraste pe aromani si nu suporta valorile. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru. O vad pe simona halep la bratul lui toni iuruc. 1,617,026 likes · 11,914 talking about this. Ca el e indragostit de elina svitolina, care este mai nasoala decat halep.

Radu Banciu Lansează Un Atac Distrugător La Simona Halep E Detestabilă Bugetul Ro
Radu Banciu Lansează Un Atac Distrugător La Simona Halep E Detestabilă Bugetul Ro Source from : https://www.bugetul.ro/radu-banciu-lanseaza-un-atac-distrugator-la-simona-halep-e-detestabila/
Radu banciu considera ca jucatoarea de tenis nu va ramane cu nimic in istoria tenisului, necasticand niciun titlu de mare slem, potrivit libertatea. Eu am zis despre halep că e ţărăncuţă, nu ţărancă! Radu banciu nu se dezminte și continuă să conteste performanțele simonei halep, în ciuda faptului că sportiva română a reușit să câștige actuala ediție a roland garros 2018. Ca el e indragostit de elina svitolina, care este mai nasoala decat halep. Radu banciu a comentat ultimele rezultate înregistrate de simona halep.

Ca el e indragostit de elina svitolina, care este mai nasoala decat halep.

Radu banciu a comentat ultimele rezultate înregistrate de simona halep. Simona halep nu are cultura tenisului, a mai spus radu banciu la b1 tv, citat de dc news. „radu banciu e bolnav rau, saracu', are nevoie urgenta de control psihiatric. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui gael monfils? El a precizat de ce a făcut acea declarație.

Posting Komentar untuk "Radu Banciu Simona Halep"